Middle Dalmatia


SUBOTA
Dobro došli! Ukrcaj u Splitu počinje poslije 13:00. Popodnevne sate provedite u razgledanju Splita. U 20:00 sastajemo se na brodu, nakon pozdravnog govora i upoznavanja slijedi večera na brodu.

NEDJELJA
Nakon kratke plovidbe sidrimo u nekoj od uvala putem, te u popodnevnim satima pristajemo u luci prekrasnog grada Trogira. Romantičan grad pun je povijesnih znamenitosti, a u noćnim satima gradske ulice i obala pretvaraju se u centar noćnog izlaska.

PONEDJELJAK
Nakon doručka isplovljavamo prema nacionalnom parku rijeke Krke, zastajemo putem na kupanje . Plovimo kanjonom rijeke Krke i dolazimo u Skradin gdije je predviđeno noćenj.drimo, a vi nastavljate vožnju sa malim čamcima do slapova rijeke Krke. Oko 16.00. nastavljamo plovidbu ka gradu Šibeniku gdje i noćimo.

UTORAK
Nakon dorućka krećemo na vožnju mali brodovima do slapova rijeke Krke. Tamo provodimo jutro u kupanju i razgledavanju. U popodnevnim satima krećemo kanjonom rijeke nazad prema otoku Zlarinu. Zlarin je zeleni otok netaknute prirode. Prava oaza za odmor, tu i noćimo.

SRIJEDA
Ujutro nakon doručka krećemo prema Dugom otoku do mjesta Telašćica. Putem stajemo u neku od uvala na kupanje i uživanje u suncu i ljetnim radostima. Po dolasku u Park prirode Telšćica imamo slobodno vrijeme za obilazak jezera Mir, klifova i svega što obuhvća park prirode. U Telašćici noćimo te večeras imamo i Kapetansku večeru.

ČETVRTAK
Isplovljavamo nakon doručka, plovimo kroz Nacionalni park Kornati između 96 prekrasnh otoka i otočića. Nezaboravno iskustvo ! Također u ednoj od skrivenih uvala sidrimo na kupanje, a kasnije nastavljamo prema Vodicama gdije i noćimo.

PETAK
Kao i obično, krećemo nakon doručka ovaj put prema otoku Šolti, putem stajmo na kupanje i uživanje u ljepotama našeg mora. U popodnevnim satima dolazimo u mjesto Maslinica ma zapadnoj strani otoka Šolte. Tu osim lijepog ugođaja malog ribarskog mjesta pruža nam se pogled na prekrasan zalazak sunca.
SUBOTA
Došao je kraj putovanja. Raniji doručak i plovidba prema Splitu. Napuštanje broda do 09.00