_dsc5099.jpg
Dalmatian islands

 

 

- 810 Eur po osobi u kabini za dvoje u potpalublju

- 890 Eur po osobi u kabini za dvoje na palubi

CHECK AVAILABILITY

Opuštajući program krstarenja za sve one koji uživaju u istraživanju novih destinacija i tradicionalnoj Dalmaciji . Na ovoj ruti krstarimo po otocima srednje Dalmacije , posjetit ćemo Nacionalni park Mljet , Modru špilju na otoku Biševu , najpopularnije destinacije kao što su Bol , Hvar , Korčula ali i otoke Vis i Šoltu još uvijek netaknute dragulje Jadranskog mora. Opustite se , kupajte se u najljepšim uvalama Srednjeg Jadrana , dozvolite našoj posadi da vam s ponosom pokaže ovaj dio raja.


PROGRAM KRSTARENJA :

SUBOTA
Dobro došli . Ukrcaj u Splitu počinje poslije 13.00.  Popodnevne sate provedite u razgledanju Splita. U 20:00 sastajemo se na brodu , nakon pozdravnog govora i upoznavanja slijedi večera na brodu.

 

NEDJELJA

Nakon kratke plovidbe sidrimo u nekoj od uvala putem, te u popodnevnim satima pristajemo u gradiću  Bolu. Imate mogučnost okupati se na jednoj od najljepših svjetskih plaža ili istražiti prekrasni gradić Bol


PONEDJELJAK

Ranije isplovljavamo , danas nam je pravac otok Vis . Posjetit ćemo prekrasnu Modru špilju , kupati se u nekoj od prekrasnih uvala otoka Visa . U večernjim satima uplovljavamo u mjesto Komiža ili Vis ( ovisno o vremenskim uvjetima ) gdje provodimo noć.

UTORAK

Prije doručka isplovljavamo prema poluotoku Pelješac (cca. 4 sata) gdje se zaustavljamo na kupanju i ručku. Oko 16.00. nastavljamo plovidbu ka gradu Korčuli na istoimenom otoku gdje i noćimo

SRIJEDA

Oko 10.00 sati pristajemo na otok Mljet , gdje imate mogučnost posjetiti Nacionalni park .. U popodnevnik  satima nakon kratke vožnje pristajemo i noćimo u mjestu Lumbarda.


ČETVRTAK
Krstarenje prema otoku Hvaru ,najsunčanijem od Hrvatskih otoka . U prijepodnevnim satima razgledanje prekrasnog grada Hvara , te obilazak tvrđave poviše grada sa koje se pruža pogled na Paklene otoke . U popodnevnim satima sidrimo u nekoj od obližnjih uvala gdje noćimo . Večeras vam serviramo „ Kapetansku večeru „.

PETAK
Danas nam je kratka plovidba, dan provodimo u nekoj od uvala, a u večernjim satima pristajemo u mjestu Stomorska na otoku Šolti.

SUBOTA
Došao je kraj putovanja. Raniji doručak i plovidba prema Splitu. Nakon zajedničke fotografije napuštanje broda do 09.00.

 Split-Vis-Mljet-Split

 

BACK