img_0921.jpg
Kapetanova ruta

 


-  810 Eur po osobi u kabini za dvoje u potpalublju
-  890 Eur po osobi u kabini za dvoje na glavnim palubama
-  50 % nadoplata za "single use"
- 30 % popust za treću osobu u trokrevetnoj kabini

PROGRAM KRSTARENJA :

SUBOTA
Dobo došli . Ukrcaj u Splitu počinje poslije 13.00.  Popodnevne sate provedite u razgledanju Splita. U 20:00 sastajemo se na brodu , nakon pozdravnog govora i upoznavanja slijedi večera na brodu.

 

NEDJELJA

Nakon kratke plovidbe sidrimo u nekoj od uvala putem, te u popodnevnim satima pristajemo u luci prekrasnog grada Trogira . Romantični grad pun je povijesnih znamenitosti , a u noćnim satima gradske ulice i obala pretvaraju se u centar noćnog izlaska.


PONEDJELJAK

Nakon jutarnje plovidbe sidrimo u nekoj od uvala otoka Brača, te u popodnevnim satima pristajemo u gradiću  Bolu. Imate mogučnost okupati se na jednoj od najljepših svjetskih plaža ili istražiti prekrasni gradić Bol.


UTORAK

Krstarenje prema otoku Hvaru ,najsunčanijem od Hrvatskih otoka . U prijepodnevnim satima razgledanje prekrasnog grada Hvara , te obilazak tvrđave poviše grada sa koje se pruža pogled na Paklene otoke . U popodnevnim satima sidrimo u nekoj od obližnjih uvala gdje noćimo . Večeras vam serviramo „ Kapetansku večeru „.


SRIJEDA

Danas nam je pravac otok Korčula , nakon nekoliko sati plovidbe sidrimo u nekoj od uvala gdje provodimo dan . U popodnevnim satima pristajemo u Vela luku . Nudi nam se mogućnost tradicionalne večere u masliniku sa klapskim pjevanjem.

ČETVRTAK
Ranije isplovljavamo , danas nam je pravac otok Vis . Posjetit ćemo prekrasnu Modru špilju , kupati se u nekoj od prekrasnih uvala otoka Visa . U večernjim satima uplovljavamo u mjesto Komiža ili Vis ( ovisno o vremenskim uvjetima ) gdje provodimo noć.


PETAK
Danas nam je kratka plovidba, dan provodimo u nekoj od uvala, a u večernjim satima pristajemo u mjestu Stomorska na otoku Šolti.

SUBOTA
Došao je kraj putovanja. Raniji doručak i plovidba prema Splitu. Nakon zajedničke fotografije napuštanje broda do 09.00.

captain's route


BACK