img_1544.jpg
FAQ

Da li je moguć samo kompletan najam broda ili je moguće rezervirati i individualnim gostima?

U nekim terminima moguće je individualno rezerviranje,tzv Cabin charter . U večini slučajeva grupe (prijatelji, poslovni partneri, obitelji, klubovi...) unajme cijeli brod.

Beba na brodu?

Sve ovisi o pojedinom djetetu, ali uglavnom imamo predivna iskustva sa bebama i malom djecom. Cjela paluba je zaštičena ogradama i uzdignutim brodskim trupom, pa su djeca sigurna. Paluba postaje njihovo gusarsko igralište. 

Da li je i gdje na brodu moguće puniti baterije mobitela, laptopa,wi - fi ?

Moguće je puniti razne baterije ili koristiti struju 220 V  24 sata dnevno. Utičnice se nalaze u svim kabinama, kupatilima, te na više mjesta po palubama i salonu za jelo. Wi - fi pristup internetu besplatan .

Da li na brodu ima ručnika?

Svaki putnik dobiva jedan veliki i jedan mali ručnik za osobnu higijenu u svom kupatilu, te ih mijenjamo jednom sredinom tjedna. Ručnike za kupanje i pribor za higijenu potrebno je ponijeti sa sobom.

Da li je moguće spavati na palubi?

Na palubama je prekrasno spavati. Ako imate želju spavati na otvorenom, najbolje je ponijeti svoje vreće i spužve za spavanje. Strogo je zabranjeno iznositi plahte, pokrivače i jastuke iz kabina. 

Može li se spavati i u uvalama?

Spavanjem u uvalama doživljavate iskonski dodir s morem. Naravno, ako to dozvoljavaju vremenski uvjeti i samo u zaštičenim uvalama po izboru zapovjednika.

Da li je moguće izmjeniti rutu?

Rute koje su izložene na ovim stranicama samo su naši prijedlozi sedmodnevnih krstarenja. Uz dogovor sa zapovjednikom isplanirajte i napravite svoj vlastiti program.
U terminima kada je Cabin charter vozi se po unaprijed predstavljenoj ruti 

Da li je vruće spavati u kabinama?

Sve kabine su klimatizirane i vrlo ugodne za spavanje .

Što podrazumijeva polupansion, a što puni pansion?

Polupansion podrazumijeva doručak i ručak, a puni doručak, ručak i večeru.
Doručak: čaj – mlijeko – kava – razni namazi – sir salama – jaja – hrenovke....
Ručak: juha – glavno jelo – salata – desert
Večera: glavno jelo – salata - desert 

Što se najčešće kuha na brodu?

Dalmatinski specijaliteti, svježe povrće, meso i riba s roštilja......ali i sva jela po vašim željama.

Da li je moguće izaći u susret vegetarijancima?

Dovoljno je da nam napomenete pri dolasku na brod.. Uživat ćete u vegetarijanskim specijalitetima našeg kuhara.

Kakve su cijene brodskog šanka?

Točeno pivo 0.5 l 18 kn ... Vino 90 kn - 220 Kn ... Sokovi 12 kn - 15 kn ... Likeri 0.03 l 12 kn ... Kokteli  35 - 45 kn...
BAR PRICE LIST 

Što podrazumijeva drink include a što najam šanka?

Drink inlude opcija podrazumijeva konzumaciju u neograničenim količinama domaćih alkoholnih pića , vina , pive , raznih sokova , vode , kave , čaja... Ako se odlučite za najam šanka, mi vam stavljamo na raspolaganje hladnjak za piće, aparat za pivo, ledomat, naravno čaše i drugi barski inventar. Piće i serviranje su u vašem aranžmanu.

Koliko se dnevno vremena provede na kupanju?

U terminima "Cabin charter" po unaprijed predstavljenoj ruti plovi se 4 - 5 sati dnevno. U slučaju najma cijelog broda , ovisno o vašim željama i ruti koju odaberete i dogovorite sa zapovjednikom. Ako želite više vremena provedenog na kupanju u uvalama i na sidrištima, predlažemo vam da izaberete kraće rute. Primjer: doručak, isplovljavanje, sat - dva krstarenja, sidrenje u nekoj od uvala, ručak, kratka vožnja do nove uvale, kupanje te u kasnim popodnevnim satima uplovljavanje u luku prenočišta.