EXPLORE THE BEAUTY
OF DALMATIA...
_dsc5307web.jpg
PayPal

Osim plaćanja naših usluga putem bankovnih transakcija ili gotovinskim plaćanjima , od nedavno smo Vam omogućili da za plaćanje koristite PayPal - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Jednostavnim načinom plaćanja , bez obaveze da imate otvoren račun kod PayPala , na Vaš mail poslat ćemo Vam formular i u nekoliko klikova možete obaviti najsigurnije plaćanje današnjice.

PayPal osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayPal platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayPal sustava.

PayPal zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normama i koristi najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica.

Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayPal sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.


Za sve informacije vezano za plaćanje kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript